Небесата разказват славата Божия...

Небесата разказват славата Божия, И просторът известява делото на ръцете Му. Ден на ден казва слово; И нощ на нощ изявява знание. Без говорене, без думи, Без да се чуе гласът им, Тяхната вест е излязла по цялата земя, И думите им до краищата на вселената.

Ако сте новоповярвали
в Исус Христос четете Новия Завет и по специално започнете с Евангелето на Йоан. Четете всеки ден поне по 15 мин. и повече. Ще разберете и ще почувствате какво означава Святия Дух да присъства във вас. Това е едно благословение, това е Духът на Бога. Ако още не сте казали молитвата за покаяние и спасение, прочетете Любовно писмо от Бог. Молитвата е накрая.
Кажете я на глас.

Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. (Римляни 10:9-10)

петък, 8 април 2011 г.

В Божията прегръдка... Вяра или страх?

В Божията прегръдка... Вяра или страх?


Като заети хора знаем от опит, че живота не е винаги лесен и благоприятен за нас. Понякога страха ни провокира, понякога губим надежда. Но даже и да не разбираме, защо всичко става така и защо обстоятелствата се променят не в наша полза, никога не трябва да губим вяра в Бог. Божият план за нас е съвършен.
Каквото и предизвикателство да имаме, ние трябва да оставим съмненията настрана и да продължим напред. Бог е близо.
Ето какво казва псалмиста:
Господ е Пастир мой; Няма да остана в нужда. На зелени пасбища ме успокоява; При тихи води ме завежда. Освежава душата ми. Псалм 23:1-3

Благословение!

Пламен Шопов, http://kak-da-vqrvame.blogspot.com/Няма коментари:

Публикуване на коментар