Небесата разказват славата Божия...

Небесата разказват славата Божия, И просторът известява делото на ръцете Му. Ден на ден казва слово; И нощ на нощ изявява знание. Без говорене, без думи, Без да се чуе гласът им, Тяхната вест е излязла по цялата земя, И думите им до краищата на вселената.

Ако сте новоповярвали
в Исус Христос четете Новия Завет и по специално започнете с Евангелето на Йоан. Четете всеки ден поне по 15 мин. и повече. Ще разберете и ще почувствате какво означава Святия Дух да присъства във вас. Това е едно благословение, това е Духът на Бога. Ако още не сте казали молитвата за покаяние и спасение, прочетете Любовно писмо от Бог. Молитвата е накрая.
Кажете я на глас.

Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. (Римляни 10:9-10)

четвъртък, 20 ноември 2014 г.

Молитва за освобождение от преживяна травма в живота и премахване на спомена от нея!

Молитва за освобождение от преживяна травма в живота и премахване на спомена от нея! - Джоан Хънтър (Joan Hunter)


Ако не сте приели Исус за Спасител, можете да Го приемете сега. Кажете тази молитва на глас:
Отче, аз приемам Твоят Син Исус Христос за мой личен Спасител. Аз вярвам, че Той проля кръвта си на кръста за моите прегрешения. Благодаря Ти Отче за вечния живот, който Ти ми даде. Амин!

(Сложете си едната ръка на гърдите, точно където се намира сърцето.)
(Кажете молитвата на глас:)

Отче в името на Исус, аз приемам Твоето словото на изцеление. В името на Исус аз проклинам духа на травма, и му заповядвам да напусне.
(Тук казвате това, което се отнася за вас)
Проклинам духа на отхвърляне и изоставяне,
Проклинам духа на оскърбление,
Проклинам духа на предателство,
Проклинам духа на развод,
Проклинам духа на аборт и обстоятелствата причинили аборта,
Проклинам духа на травма от автомобилна катастрофа, свързана със смърт на близък,
Проклинам духа на травма от загубата на обичан човек (казвате го),
Проклинам всяка форма на депресия и тежест в сърцето ми,
Проклинам духа на обвинение и вина, (Господи моля те да ми простиш и ме освободи от този дух на обвинение),
Проклинам духа на минал сексуален грях,
Проклинам духа порнография,
Проклинам духа на гняв.


(Някои от тези неща, които са се случили в миналото ви понякога изникват отново в паметта ви визуално, или като видение по време на сън. Например като порнография, насилие, гневни избухвания и други (може да ги изброите по-горе). От всичко това Бог ще ви освободи сега.)

(При травма от изнасилване, кажете на глас в стаичката си, самички)
Отче, името на Исус всяка травма, последица от насилие, аз заповядвам да напусне. Благодаря Ти Боже.

(Ако вие сте сексуално изнасилени, сложете си ръката върху долната част на корема.)
Отче, в името на Исус, аз проклинам всяка форма на клетъчна памет в тялото ми, свързана с насилие (казвате, което се отнася за вас: сексуално насилие или изнасилване или нещо друго, тук може да включите също много тежко раждане). Аз заповядвам на тази клетъчна памет да напусне сега, в този момент от тази област в името на Исус.

(Ако вие сте удрян(а), няма значение къде по вашето тяло, можете да си сложите ръката на мястото и кажете на глас:)
Аз заповядвам на клетъчната памет от тази травма да напусне, в името на Исус.

(Сега сложете си ръката на челото и кажете на глас)
Отче, в името на Исус, аз говоря, да изтриеш всяка минала болка и спомена от нея в паметта ми. Благодаря Ти Исусе, за Божия мир, който ми даде.
(Сега трябва да решите в сърцето си да простите на този който ви е наранил. Това е задължително, за да се освободите от спомена. В молитвата „Отче наш“ в Матей 6:9 се казва: „Прости ни Отче нашите прегрешения, както ние прощаваме на нашите длъжници“. За да бъдем простени, ние трябва да прощаваме.)
Отче, който си на небесата, аз прощавам тези, които са ме наранили, аз ги освобождавам от това, което са направили срещу мен. Аз зная, че това, което са ми направили е неправилно, но аз избирам да ги освободя от това, което са ми направили.
Отче, аз освобождавам всеки, който ме е наранил (изброявате, това което се отнася за вас) физически, сексуално или с думи. Аз избирам този ден да се освободя от болката и не искам повече да я нося в себе си. Не искам да нося повече и вината, която е с тази болка. Отче аз ти благодаря, че отне тази вина и болка от мен.

(Повторете отново:)
Аз избрах да се освободя от тази болка. Благодаря Ти Отче, че Ти ме освободи от спомена за тази болка! Благодаря Ти Отче, че Ти махна от мен всякакви негативни мисли и лоши спомени и остави само добрите спомени и моменти в моя живот. Сътвори в мен чисто сърце и обновявай правилния дух в мен. Аз искам да бъда изпълнен с Твоя мир, Христовия мир, който никой ум не може да схване. Благодаря Ти.

(Сега кажете на много висок глас:)
Аз съм свободен(а)! Аз съм свободен(а)! Аз съм свободен(а)! Алилуя!В допълнение, прочетете тази статия:
Какво е Синдром на съкрушено или разбито сърце (Broken Heart Syndrome) или стресова кардиомиопатия (stress cardiomyopathy)?

Пламен Шоповhttp://kak-da-vqrvame.blogspot.com/

2 коментара:

 1. Хубава молитва,само не разбирам на какво основавате клетвите си? Къде в библията пише,че трябва да кълнем демоните???

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Бог е проклел змията още в Битие 3:14, така че и тези духове на тъмнината са проклети. Така че няма нищо неправилно, ако ги проклинаме. Проклятие е противоположно на благословение. Когато ги проклинаме, ние ги изобличаваме и отхвърляме. Също може да им заповядаме да напуснат, което е използвано в началото на молитвата.
   Благословение!

   Изтриване